Wykonanie
- Arbuza i truskawki wstaw wcześniej do lodówki.
- Oczyść miąższ arbuza z pestek i pokrój na kawałki.
- Wrzuć je razem z truskawkami, sokiem z cytryny, miętą i imbirem do blendera a następnie zmiksuj.
- Przelej do szklanek i ostudź swe zmysły 🙂
Składniki
- 450 g miąższu arbuza (bez pestek)
- 150 g truskawek (opłukanych oczywiście bez szypułek)
- sok z 1/2 cytryny lub z 1 limonki
- 1 czubata łyżka posiekanej świeżej mięty
- 1 łyżeczka świeżego, drobno startego imbiru

Jeśli spodobał Ci się ten wpis, odwiedź mój Fanpage na Facebooku – będziesz na bieżąco z kolejnymi pysznymi wpisami 😀
Znajdziesz mnie również na Instagramie.
Dodaj do ulubionych:
Lubię Wczytywanie...
Podobne
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zgoda